TENTANG KAMI

Selamat datang ke laman web cetaktshirtmurah.com.my. Perniagaan kami berdaftar dengan SSM (001883370-P) atas nama FAC Enterprise pada tahun 2009. FAC Enterprise turut berdaftar dengan Kementerian Kewangan (K22112031541611250) dan operasi perniagaan dijalankan sepenuhnya oleh bumiputera. 

Perniagaan utama kami adalah menawarkan servis cetak tshirt. Antara jenis servis percetakan yang kami tawarkan adalah silkscreen, heat press, sulaman (embroidery) dan DTG (Direct To Garment). Kami mampu untuk menawarkan harga yang murah kepada pelanggan di samping memastikan hasil kualiti kerja kami adalah yang terbaik. Kami turut memiliki kilang percetakan sendiri dan untuk itu, membolehkan kami menyiapkan tempahan pelanggan dengan cepat.

Antara produk pakaian yang yang kami tawarkan adalah t-shirt cotton, microber jersi, polo berkolar, baju korporat, muslimah, eksekutif jaket dan rekaan custom made. Selain pakaian, kami turut menawarkan produk cenderamata korporat seperti lanyard, button badge, mug, topi dan lain-lain lagi.

cetak_tshirt_murah_kedai