PANDUAN DAPATKAN HARGA

CETAK TSHIRT MURAH

Adakah Anda Ingin Menempah

Cetak Baju Dengan Harga Murah?

5 Perkara Anda Perlu Tahu Untuk Mendapatkan Harga Cetak Tshirt Murah

Sila Teruskan Membaca Panduan Di Bawah Sekarang

Bagaimana Nak Tentukan Harga

Sehelai T Shirt Printing? 

Jenis Baju

3 jenis baju yang biasa digunakan adalah roundneck cotton tshirt, microfiber jersi dan lacoste polo berkolar. Baju kain cotton adalah baju yang paling murah berbanding microfiber jersi dan polo berkolar. Tshirt cotton juga selesa dipakai dalam keadaan cuaca panas seperti di Malaysia. Jadi jika anda ingin membuat tempahan print baju, tshirt cotton dapat menjimatkan wang anda.

Saiz Printing T Shirt

Semakin besar saiz design yang ingin di cetak ke atas tshirt, semakin mahal harga t shirt printing yang dikenakan. Antara saiz design yang ingin di cetak pelanggan adalah A5, A4, A3 dan A2. Kebiasaannya saiz A4 sudah cukup cantik untuk di cetak ke atas t shirt.

Jenis Printing

Jenis print baju yang biasa ditempah pelanggan adalah silkscreen dan heat press. Printing silkscreen sesuai digunakan untuk printing tshirt dalam kuantiti yang banyak kerana lebih murah manakala heat press lebih sesuai untuk printing t shirt dalam kuantiti yang sedikit..

Bilangan Warna

Harga kos printing baju bergantung kepada bilangan warna dari design pelanggan. Semakin banyak warna yang ingin di cetak, semakin mahal kos cetak tshirt itu. Jadi bagi anda yang ingin mengurangkan kos printing tshirt, kami nasihatkan untuk mengurangkan bilangan warna yang ingin di cetak. Jadi anda akan mendapat harga cetak tshirt murah.

Kuantiti

Lebih banyak baju yang ditempah pelanggan, lebih murah harga yang diberikan. Harga untuk setiap helai t shirt printing memang bergantung kepada kuantiti.

Cetak Tshirt Murah

Jika anda ingin membuat tempahan print baju, anda  boleh menggunakan panduan seperti di atas untuk mendapat harga cetak t shirt murah. Kami sedia menjawab sebarang persoalan dari anda jika anda memerlukan sebarang khidmat nasihat berkenaan tempahan tshirt printing anda.

cetak_tshirt_murah_hubungi

Anda Nak Tempah Baju Untuk :

▶ Baju Kelas?

▶ Baju Family Day?

▶ Baju Geng Motor / Kereta?

▶ Baju Kelab / Persatuan?

▶ Baju Event?

▶ Baju Rewang?

Atau Baju Program Anda?

Kilang Cetak Baju Di Sini

Mampu Memenuhi Permintaan Anda Dengan :

Cetak Tshirt Murah Terus Dari Kilang Printing Baju

cetak_tshirt_harga_murah

Hasil Cetakan Berkualiti Dan Terbaik

cetak_tshirt_murah_kualiti_terbaik

Menerima Job Urgent Dan Cepat Siap

cetak_tshirt_siap_cepat_urgent

Penghantaran Seluruh Malaysia

cetak_tshirt_murah_penghantaran

Menawarkan Pelbagai Pilihan Baju Yang Lain :

Jersi

Muslimah

Polo Berkolar

Tshirt Cotton

Eksekutif Jaket

Baju Korporat

Custom Made

Walaupun memberikan harga cetak t shirt murah, namun kami tetap menjaga hasil kualiti printing kami.

Servis tshirt printing kami merangkumi silkscreen, heat press, embroidery (sulaman), glow in the dark, emboss, gold, silver dan CMYK.

Kami turut menerima tempahan dari seluruh Malaysia termasuk Kelantan, Terengganu, Pahang, Johor, Negeri Sembilan, Melaka, Perak, Kedah, Pulau Pinang, Perlis, Sabah dan juga Sarawak.

 

Anda Belum Ada Design?

TAK PERLU RISAU!

Servis design percuma bernilai RM50 kami berikan kepada anda secara PERCUMA!

cetak_tshirt_murah_free_design

 

Jom Lihat Apa Yang Dikatakan Pelanggan Lain Tentang Kami :

‘Terbaik la kedai printing baju kat sini. Harga cetak tshirt murah banding tempat lain. Kualiti printing baju pun memang cantik. Nanti saya order kat sini lagi.’

-Hanafi, Petaling Jaya

‘Mula-mula macam tak percaya sempat siap. Sebab perlukan baju urgent sangat. Sekali memang on time dapat tshirt. Tengok tshirt pun semua terbaik, tiada masalah langsung.’

-Suhana Suhaili, Kajang

‘Memang terbaik order kat sini. Setiap pertanyaan dapat dijawab dengan baik. Siap offer free design lagi. Memang berbaloi dapat hasil baju yang cantik dengan harga cetak t shirt murah yang dapat. Dah beberapa kedai cetak baju saya survey, sini memang murah harga dia.’

-Elyas, Kota Kinabalu

JAMINAN PULANGAN WANG!

Kami mempunyai keyakinan tinggi dengan hasil kualiti kerja kami.

Oleh itu, kami menawarkan JAMINAN PULANGAN WANG 100% kepada pelanggan jika terdapat sebarang masalah dengan kualiti tshirt printing kami.

 

Jadi Apa Anda Tunggu Lagi? Jom Hubungi Kami!

cetak_tshirt_murah_hubungi

Atau lawati showroom kami di alamat berikut :

Cawangan Kuala Lumpur :
( Berdekatan Tesco Ampang )
No. 37, Jalan Pandan Kemajuan A,
Kampung Pandan, 55100 Kuala Lumpur (KL).
Hotline : 018-977 8522 ( Call/SMS/Whatsapp )

Cawangan Puncak Alam, Selangor :
( Berdekatan Tesco Puncak Alam )
No. 21A, Jalan Niaga Bestari 6,
Puncak Bestari, Bandar Puncak Alam,
42300 Kuala Selangor, Selangor.
Hotline : 012-953 1407 ( Call/SMS/Whatsapp )

Cawangan Kota Kinabalu, Sabah :
Lot 23, Ground Floor, Phase 2,
Putatan Square, Taman Baru Putatan,
Jalan Kompleks JKR, 88200, Putatan,
Kota Kinabalu, Sabah.
Hotline : 016-833 7245 ( Call/SMS/Whatsapp )